PRESSE

NATURLIG HORMONTERAPI - DU HAR ET VALG!

Dette er en af de væsentligste bøger, som jeg har læst i nyere tid. Det er en bog, som jeg vil anbefale alle kvinder at læse, for den tager et yderst vedkommende emne op – nemlig vores hormonsystem. Vores fine, følsomme og påvirkelige hormonsystem behandles detaljeret, professionelt og letlæseligt i bogen, der gør op med danske lægers forældede og skadelige anbefalinger af syntetiske hormoner til kvinder.
Anette Harbech Olesen
ernæringsvejleder, madforlivet.com

 

FELIX OG DET MYSTISKE FOSSIL

Det er lykkedes

  Bogen giver et kvalificeret og spændende indblik i fossiljagt og har faktasider om fossiljagt i Danmark, og der er bl.a. henvisninger til en række hjemmesider. Det har været forfatternes intention at skabe en fortælling med et validt fagligt indhold, som samtidig er underholdende og realistisk. Det er lykkedes med "Felix og det mystiske fossil", og det er en bog, der bestemt kan anbefales. 

FELIX OG DET MYSTISKE FOSSIL

Fossiljagt med dramatik

  Det er tilladt at lede efter fossiler i det kridhvide fantasy-landskab, hvor hajtænder, søpindsvin, blæksprutter og skeletter findes i forstenede former. Man kan også være så heldig at finde aftryk af hidtil ukendte dyr, og det er lige præcis, hvad Felix, Lars og lillesøster Sofie finder. Det går dog ikke helt udramatisk for sig, da deres danekræ bliver stjålet! "Felix og det mystiske fossil" er en god, spændende fortælling om at gå på fossiljagt, som faktisk er en herlig beskæftigelse for en familie på udflugt.

FELIX OG DET MYSTISKE FOSSIL

Til en ny generation

NYHEDSBREV Bogen er en spændende og medrivende fortælling, som kan være med til at give interessen for fossiler videre til en ny generation. "Den var så god, at jeg insisterede på at få lov til at skrive efterskrift til den," sagde museumsinspektør Jesper Milàn med et glimt i øjet.

FELIX OG DET MYSTISKE FOSSIL

Sjov og spænding

 4 GLOBER  Her får vi syn for, at der også kan være både sjov og spænding hjemme i lille Dannevang. Felix skulle 'deporteres' til farens søster i Faxe. Der var også en fætter Lars på 12 ligesom Felix, men de kendte ikke hinanden, og hvor cool kunne sådan en fyr fra landet være? Felix vil hellere være alene hjemme. Men det går heldigvis over al forventning, for der viser sig faktisk at være temmelig spændende i Faxe. En underholdende bog for aldersgruppen omkring 8-13 år.

EN DRØM OM MORD

Drømmenes betydning

  Drømmenes betydning antager næsten jungske dimenstioner i denne lille, men ganske spændende bog om et trafikdrab. På bedste vis udvikler der sig en kvindelig detektiv, der må gennem mange prøvelser før gåden er løst. Tilmed er der amoriner i luften. Men spørgsmålet er, om det hele nu også går så godt. Lad læserne selv bedømme - forfatteren er god til at holde spændingen i kog.EN DRØM OM MORD

Fyldt med overraskelser

  ”En drøm om mord” er en spændende krimi, der er letlæst og fyldt med overraskelser. Det er også en historie om at søge sandheden og have mod til at leve, når man har fået foretaget et voldsomt indgreb, som en hjertetransplantation jo er.
En lille veldrejet sag, hvor slutningen ikke på nogen måde skal røbes her...

EN DRØM OM MORD

Stof til debat

  2 825 141 6, Jytte Bræmer.
Bogen er en kombination af en krimihistorie og et filosofisk tema, der handler om, hvorvidt der er en metafysisk forbindelse mellem de to kvinder via det transplanterede hjerte. Det er en velskrevet historie, der indeholder meget stof til debat.